Velkommen

til min blogg om bistand for vanlige folk

Om meg

Det er ikke så mange jeg kjenner som er interessert i bistand. Familien hører høflig etter når jeg forteller om voldtatte kvinner og barn i Kongo, jeg kan jo forsåvidt forstå dem, og vennene mine er mest interessert i andre ting. Allikevel, når jeg kikker nøye etter, så finner jeg noen innimellom som synes bistand er interessant. Og det gleder meg!

Jeg har i mange år vært interessert i bistand, uten at det dermed har vært enkelt å finne min plass. Nå gleder jeg meg stort over å være tilknyttet bistandsorganisasjonen JOIN good forces, som har en liten administrasjon i Norge, Kristiansand, og et stort og viktig arbeid i DR Kongo. Jeg jobber med sosiale medier for JOIN, og brenner etter å fortelle om alt som skjer!

I fjor besøkte jeg for første gang et såkalt mindre utviklet land, nemlig DR Kongo. Mindre utviklet land kan knapt finnes, og kontrasten til Norge og den vestlige verden jeg kjenner så godt, var sjokkerende.

Det var en livsreise, og en livsendrende reise! Den har endret mitt verdensbilde, og ført til timer med grubling og undring over hvorfor ting er som de er. Det vil jeg gjerne blogge om.